3FM nieuws

Hang Youth, Gladde Paling, MAXINE en meer bevestigd voor ESNS23

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Hang Youth, Gladde Paling, MAXINE en meer bevestigd voor ESNS23

Nieuws uit Groningen! ESNS (Eurosonic Noorderslag) kondigt nog eens 13 nieuwe acts aan voor Noorderslag 2023, het festival dat ieder jaar de meest veelbelovende Nederlandse artiesten presenteert. Met dit jaar opkomende artiesten als néomi en 3FM Talent MAXINE als gevestigde namen Hang Youth en Coloray.

Toevoegingen

Notitieblok erbij, want de 13 Nederlandse acts die worden toegevoegd aan de line-up van Noorderslag zijn: Babs, Cloud Café, Coloray, Cosmic Crooner, Gangs of Kin, Gladde Paling, Hang Youth, Marathon, 3FM Talent MAXINE, Néomí, Oliver Pesch, Prins S en De Geit, en ZEP. De volledige line-up is hier te vinden. De komende weken worden er meer acts aan de line-up toegevoegd.

Over ESNS

ESNS is een showcasefestival, de basis om nieuwe Europese acts door te laten breken in live muziekscenes in heel Europa en daarbuiten. Het heeft een indrukwekkende staat van dienst in het kickstarten van de internationale carrières van artiesten als Altin Gün, Arlo Parks, Alyona Alyona, Celeste, Daði Freyr, Dua Lipa, Fontaines D.C., Friedberg, Go_A, K.ZIA, girl in red, Hinds, Meduza, Meskerem Mees, MYD, Priya Ragu, Pip Blom, Pongo, Sigrid en Wet Leg.

Elk jaar in januari stelt ESNS 350 opkomende Europese artiesten voor aan meer dan 40.000 muziekliefhebbers en meer dan 4.000 professionals uit de muziekindustrie, waaronder 400 internationale festivals. Elke boeker komt langs in Groningen om 'boodschappen' te doen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie