3FM nieuws

Alimentatie gesteggel in de hip hop scene

  1. Nieuwschevron right
  2. Alimentatie gesteggel in de hip hop scene
Verdien je bakken met geld, nadat je je uit de goot omhoog hebt opgewerkt tot PIMP, moet je het afstaan aan je ex. Sneu.
Nas en Kelis waren ooit gelukkig samen, maar er was trouble in paradise en de twee zijn niet meer samen. Maar de breuk kwam pas nadat Nas Kelis bezwangerd had. Dat betekent dus alimentatie. Maar Nas vindt dat Kelis veel te veel vraagt. En daarom probeert hij te bewijzen dat hij eigenlijk veel minder verdient dan Kelis beweert.


Louis Vuitton

En dat is toch wel gezichtsverlies in de hip hop scene, want hoe meer geld je verdient, hoe hoger je op de pimpladder staat. Als de arme telg van het stel maar niet de dupe wordt van dit juridische gesteggel. Straks moet het kindje door het leven zonder Louis Vuiton luiertas!

Akon

Ook Akon heeft het niet makkelijk. Zo heeft hij een kindje verwekt bij een vrouw, die ook al geld wil aftroggelen voor de opvoeding van de telg. Maar Akon, gewiekst als hij is, zorgt er gewoon voor dat hij de alimentatiepapieren niet in handen krijgt. Hij neemt ze gewoon niet aan! Superslim van de Akon!
Ster advertentie
Ster advertentie