3FM nieuws

Hoe 3FM-luisteraar Cato al boerend te horen is op Loyle Carners nummer 'The Seamstress'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe 3FM-luisteraar Cato al boerend te horen is op Loyle Carners nummer 'The Seamstress'

Interacties met grote artiesten zijn vaak de beste verhalen. 3FM wil jouw spannende verhalen horen! Vandaag lees je die van Cato, die samen met haar vriendin Gina wel een heel memorabel souvenir heeft overgehouden aan hun ontmoeting met Britse rapper Loyle Carner.

"Ineens hoorde ik mijn eigen stem"

Het is een gek verhaal. Het is al een tijdje geleden. In 2017 zag ik Loyle Carner op Into The Great Wide Open. Toen dacht ik: 'Wow, deze gast is echt te gek!' Toen ging ik naar huis en dan krijg je altijd een beetje heimwee naar het festival. Ik werd fan van zijn album en zette het op mijn werk op als achtergrondmuziek en ook tijdens het fietsen. Ik heb het écht heel vaak geluisterd. Op een gegeven moment was ik mijn kamer aan het opruimen en kwam het nummer 'The Seamstress' voorbij die ik heel hard opzette. Ik was aan het schoonmaken en toen ineens hoorde ik mijn eigen stem.

Ik dacht: 'Heh?' Ik dacht eigenlijk dat het mijn huisgenoot was die mijn podcast aan het luisteren was. Ik zette mijn boxen uit en ging naar de keuken en toen zag ik dat daar niemand was... 'Huh, zit ik nou in die track?' dacht ik. En dat was dus zo!

Je moet je voorstellen dat je in je kamer zit en denkt: 'What the fuck?!' Ik moest echt even op mijn bed zitten en nadenken over wanneer het was. Daarna ging ik goed luisteren van wat wordt er nou gezegd en waar was het?

Na lang nadenken begon het te dagen. Een jaar eerder werkte ik als artiestenbegeleider op Welcome To The Village festival. Na het werk zat ik met een groepje vriendinnen nog even na te borrelen. Er kwamen wat mensen naast ons zitten die wij niet kenden en zij begonnen met ons te babbelen. Ze vroegen ons waar ze heen moesten op het festival. Wij noemden een stage en de persoon die later Loyle bleek te zijn liet weten dat ze daar hadden gespeeld.

foto: 3FM

Cato & Gina

We hadden niet gelijk door om wie het ging en waren niet echt onder de indruk. We lieten zelfs nog een harde boer, die Loyle nog impressive noemde. Het rare was wel dat wij nooit een recorder ofzo hebben gezien. Maar blijkbaar was iemand van de groep het dus wel aan het opnemen. Ik weet dat Loyle zelf veel doet met opnames en reports, maar niet dat hij het ook bij wildvreemden deed.

De burping girls

Toen ik dit eenmaal besefte heb ik natuurlijk gelijk mijn vriendin gebeld en gingen helemaal stuk. We hebben hem nog wel eens een video gestuurd dat we op het terras zitten en nog een boer laten om te laten zien dat wij de burping girls zijn. Hier hebben we helaas nooit reactie op gehad, maar het blijft een goed verhaal!

Benieuwd naar het debuut van Cato en Gina? Luister 'The Seamstress' hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jouw verhaal op 3FM

Heb jij nou ook een geweldig verhaal met een artiest? Klik dan hier om hem aan te leveren en wie weet kom je hem op de social media van 3FM tegen!

Ster advertentie
Ster advertentie