3FM nieuws

Dit is 'Numb' de nieuwe single van Dotan

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is 'Numb' de nieuwe single van Dotan

Na een jaar stilte is Dotan terug met zijn nieuwe single 'Numb'. Het is een track die hij heeft geschreven in de periode die volgde nadat er grote ophef ontstond rondom het onderzoek van de Volkskrant naar het trollenleger van de muzikant.

Trollenleger

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat de Volkskrant het trollenleger van de zanger ontmaskerde. Uit onderzoek van de krant bleek dat Dotan neppe social media-accounts inzette om zijn eigen imago online op te poetsen. Zij plaatsten de laatste jaren overdreven positieve berichten over de muzikant en als gevolg hiervan circuleerden er ook een aantal verhalen over bijzondere ontmoetingen met fans die nooit hebben plaatsgevonden.

Dotan trok zich terug uit de media en gebruikte deze tijd om opnieuw te groeien, na te denken en dus blijkbaar om nieuwe muziek te schrijven.

'Numb'

Nieuwe muziek kwam dus vanochtend in de vorm van 'Numb', zijn nieuwste single. Het is een track waarin hij duidelijk refereert aan de afgelopen tijd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dotans verhaal

Op social media plaatste Dotan eerder deze week al een lange post waarin hij zijn terugkomst aankondigde en vertelde hoe zijn afgelopen jaar eruit zag. "Het afgelopen jaar is veruit het moeilijkste jaar uit mijn leven geweest, maar ook het meest leerzame. Ik ben nog nooit zoveel gegroeid op persoonlijk vlak en heb daar de tijd voor moeten nemen."

Dotan heeft dus geleerd van zijn fouten en wil het nog een keer gaan proberen. Hij dankt al zijn fans en laat weten dat dit de eerste single is van veel te volgen muziek die nog gaat uitkomen. Dit is dus nog maar het begin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie