Naar homepage
3FM nieuws

Dotan maakt woensdag zijn comeback met een nieuwe single!

foto: Facebook Dotan
  1. Nieuwschevron right
  2. Dotan maakt woensdag zijn comeback met een nieuwe single!

Dotan is de hele dag al aan het hinten op social media naar IETS wat zou gaan komen. Nu is eindelijk het hoge woord eruit: woensdag komt er een nieuwe single. En hij verklapt ook alvast dat het daar niet bij blijft!

Op Facebook zegt de zanger: "Het afgelopen jaar is veruit het moeilijkste jaar uit mijn leven geweest, maar ook het meest leerzame. Ik ben nog nooit zoveel gegroeid op persoonlijk vlak en heb daar de tijd voor moeten nemen."

Dotan heeft dus geleerd van zijn fouten en wil het nog een keer gaan proberen. Hij dankt al zijn fans en laat weten dat dit de eerste single is van veel te volgen muziek die nog gaat uitkomen.

'Trollenleger'

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat er grote ophef ontstond nadat de Volkskrant het trollenleger van de zanger ontmaskerde. Uit onderzoek van de krant bleek dat Dotan neppe social media-accounts inzette om zijn eigen imago online op te poetsen. Zij plaatsten de laatste jaren overdreven positieve berichten over de muzikant en als gevolg hiervan circuleerden er ook een aantal verhalen over bijzondere ontmoetingen met fans die nooit hebben plaatsgevonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Excuus video

Niet lang daarna plaatste de zanger een video online waarin hij ingaat op alle beschuldigingen. Hierin doet hij afstand van de verhalen rondom die ontmoetingen, maar geeft hij wel toe dat hij in de begindagen van zijn carrière opdracht heeft gegeven tot het aanmaken van nepaccounts.

Destijds vertelde hij dat hij afstand ging doen van al zijn social media kanalen en dat hij opnieuw wilde beginnen, met een schone lei. Tot nu dus! Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Ster advertentie
Ster advertentie