3FM nieuws

"De tien van 2023": Hoe gaat het nu met ze?

foto: Top Notchfoto: Top Notch
  1. Nieuwschevron right
  2. "De tien van 2023": Hoe gaat het nu met ze?

Aan het begin van het jaar kondigde 3FM "De tien van 2023" aan. Tien veelbelovende artiesten die de potentie hebben om het volgens 3FM dit jaar flink te gaan maken. Omdat het jaar nu op de helft is en er inmiddels veel gebeurd is spraken 3FM-DJ's Jamie en Olivier in VoorAan met enkele van de tien aangewezen artiesten om te checken hoe het er inmiddels met ze voor stond.

Wodan Boys

De rockers hebben de afgelopen zes maanden niet stilgezeten. Met heftige shows op onder andere het Haagse The Life I Live festival (een thuiswedstrijd dus) en Best Kept Secret, waar het er zo hard aan toeging dat de gemiddelde bezoeker er bont en blauw uit de moshpits teruggekeerd kwam. Ook viel een optreden in de 3FM Live Box natuurlijk niet te ontbreken. Om het feestje helemaal compleet te maken kondigde de band ook nog een clubtour in het najaar aan. Kort gezegd, met de Wodan Boys gaat het enorm lekker.

Video niet beschikbaar

Prins S. en De Geit

Er is in het afgelopen half jaar heel wat gebeurt. Van waanzinnige liveshows tot bizarre nieuwe singles als 'The Duck', Prins S. en De Geit gaan voor goud. Natuurlijk allemaal heel leuk en aardig, maar er is één ding wat toch wel het grootste nieuws rondom de groep is. Ze zijn namelijk geboekt voor een gigantische festivalshow op Sziget. Compleet verdiend natuurlijk, want over shows van Prins S. gaan alleen maar positieve dingen rond. Zo noemt frontman Scott hoe ze regelmatig berichtjes krijgen over niet alleen de show zelf, maar ook over hoe fijn de sfeer in het publiek voelt en wat voor saamhorigheid er achteraf tussen de fans is.

Video niet beschikbaar

Bente

Na een uitverkochte clubtour begin dit jaar lijken er voor Bente alleen maar meer dromen uit te komen. Ze gaf een prachtige show op Pinkpop en speelt in januari nu ook in de grote zaal van Paradiso. Tot die tijd houdt ze ons zoet met een reeks aan diverse andere (festival)optredens. In haar eigen woorden: "Ik ben allemaal dromen aan het beleven en ik kan niet wachten om ze allemaal uit te laten komen."

Video niet beschikbaar

néomí

Het jaar van néomí ging ver buiten alleen het veroveren van Nederland. Ze heeft ondertussen namelijk al door heel Europa mogen spelen. Nu deze tour achter de rug is gaat ze nog even niet stilzitten. Ze is namelijk bezig met een album! Wanneer dit album er echter aan komt is nog maar de vraag. Het enige wat Néomí kan zeggen: "Good things come to those who wait."

Video niet beschikbaar

Claude

Na een reeks succesvolle liveshows en zijn benoeming tot 3FM Talent was het grootste nieuws voor Claude natuurlijk dat hij het voorprogramma van Stromae zou worden. Wegens Stromae's centrale gezondheid werd deze tour helaas afgezegd. Deze tegenslag heeft Claude echter niet gedemotiveerd. Zijn muziek valt namelijk niet alleen in ons kikkerlandje, maar ook internationaal heel erg lekker! Hij wordt inmiddels vaak gevraagd voor buitenlandse shows en is dus door heel Europa een naam voor zichzelf aan het maken.

Video niet beschikbaar

Op de muzikale reis van "De tien van 2023" staat samengevat een mooie toekomst te wachten. Van uitverkochte shows tot internationale hits, er is veel veelbelovends aan de hand. Benieuwd naar alle updates rondom deze en de andere namen uit de lijst? Hou dan 3FM in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie