3FM nieuws

Naaz schrijft lied ter nagedachtenis aan rapper Feis

  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz schrijft lied ter nagedachtenis aan rapper Feis

Het overlijden van Rotterdamse rapper Feis tijdens de jaarwisseling heeft veel losgemaakt in de Nederlandse muziekscene. Op social media worden steunbetuigingen gedeeld door onder andere Ronnie Flex, Ali B en Latifah. Naaz voegde zich gisteren ook bij dat rijtje met een bijzondere video.

Voor Winne

Ze schreef een nummer voor rapper Winne, die heel close was met Feis. Naaz: "Ik moest dit delen. Voor Winne, maar ook voor iedereen die ooit iemand verloren heeft of iemands pijn gevoeld heeft."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rapper Feis overlijdt op 32-jarige leeftijd

Tijdens de jaarwisseling kwam het trieste bericht naar buiten dat de Rotterdamse rapper Feis zou zijn overleden. Op dat moment was verder nog niet veel bekend. Kort daarna komt het bericht dat hij het slachtoffer zou zijn geweest van een schietpartij die heeft plaatsgevonden in Rotterdam. Hij wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht en komt te overlijden.

Feis was vooral bekend als muzikale sparringspartner van Winne, waarmee hij meerdere 101 Barz-sessies deed en ook losse tracks uitbracht. In 2014 bracht hij zijn eerste solo-album uit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie