3FM nieuws

Er komt een ABBA restaurant, say what?

  1. Nieuwschevron right
  2. Er komt een ABBA restaurant, say what?

Mamma Mia - The Party

Singer-songwriter en mede ABBA-oprichter Björn Ulvaeus opent in Londen de deuren van Mamma Mia - The Party, een restaurant voor de echte die-hard ABBA fans. Vanaf begin volgend jaar is het mogelijk Grieks te eten (vanwege the scenery in Mamma Mia hè) terwijl je vermaakt wordt door zangers en zangeressen die ABBA liedjes zingen.

Afgelopen maand kwam er een tweede Mamma Mia-film uit: Mamma Mia! Here we go again, het is een vervolg op de eerste film die tien jaar geleden uitkwam. Die gaat over een meisje dat aan de hand van ABBA-hits op zoek gaat naar haar echte vader.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Theatershow

Tijdens het eten kijken naar een theatershow van Mamma Mia? Kan gewoon! Björn geeft aan dat ze zo dicht mogelijk bij de originele vibe van de film willen zitten: "They're standing up in the aisles dancing and the idea was to try to take that with us into a restaurant environment and have a really good party with good food, wine and singing and dancing."

Artiestennaam + etenswaar = grappig

Wij vragen ons dan meteen af in welk restaurant wij zouden willen eten, als alles mogelijk is. Dus hebben we een kort lijstje met opzetjes gemaakt voor bepaalde artiesten, mochten ze ooit een restaurant willen openen. Toevoegingen zijn welkom!

Amy's Winehouse
Jacyn Grill
Food Fighters
Kensingtonijn
Spicey Girls
Kraantje Happie
...

Ster advertentie
Ster advertentie