3FM nieuws

3 On Stage: The Opposites gingen los!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3 On Stage: The Opposites gingen los!
Voor het eerst zijn de 3 On Stage-containers te vinden op Pinkpop. In deze containers geven verschillende bands een exclusief optreden.Het is spannend, hoor, een optreden van 3 On Stage. Je weet namelijk niet wie er in die groene container zit. Je weet een kaartje te bemachtigen en vanaf dan is het maar afwachten wat je voor je neus krijgt. Zo ook op vrijdag om 19.15 uur. Strak van de spanning kwamen de lucky few binnendruppelen, onwetend wie er zou optreden.


Opposites

De ontlading was dan ook groot toen de bezoekers verrast werden met een VET optreden van de Opposites. De jongens gingen helemaal los. Backstage hadden ze wat meisjes staan en een roadie had een fles Jack Daniels in zijn hand als accessoire: Rock & Roll... En toen gingen ze de container in!


'Chickies zitten aan mn ...'

'Het licht gaat uit vannacht', zongen ze, althans Willem dan, want Twan kon niet meer zingen. Dat deed niets af aan de pret. Breakdancend kwam hij het optreden prima door. Voor 'Dom, Lomp & Famous' werd Dio uit het vet getrokken en die maakte wel wat los bij het publiek. Een lieve huisvader op stap met zijn tienerdochters schalde zonder gene: '... chickies zitten aan mijn penis'. De dochters waren trots. Muziek verbroedert.


Broodje Bakpao

En natuurlijk speelden de Opposites ook nog 'Broodje Bakpao'. Sef erbij en alle mensen binnen de ballustrades. Eerst durfde het publiek niet zo... zo dicht bij deze levende legendes. Maar uiteindelijk toen iedereen binnen stond, GING HET LOS... Woorden schieten te kort, check daarom het filmpje. Let vooral op Dio's stagedive!
Ster advertentie
Ster advertentie