3FM nieuws

White Lies in Landgraaf

  1. Nieuwschevron right
  2. White Lies in Landgraaf
De jonge, Engelse rockboys van White Lies maakten Pinkpop onveilig en maakten ons ook blij met een bezoekje aan de studio.
White Lies. Zaterdag. Pinkpop 2011. Super! Da's wel heel erg in telegramstijl, maar een belangrijke boodschap, heeft geen franje nodig. De Britten hingen al even backstage rond voordat zij zaterdagavond op het podium klommen. Dat optreden, daar hebben we het later nog wel over. Daarvoor kwamen ze bij Bart op visite.

White Lies bij Bart

Niet alle White Lies hadden genoeg tijd om ons met een bezoekje te verblijden, maar bassist Charles kwam relaxed buurten bij Bart in de 3FM-studio. De DJ vroeg 'm het hemd van het lijf. Buiten dat de boys wel een alcoholische versnapering lusten voor een optreden, weten we nu ook waar die new wave-sound vandaan komt en dat ze helemaal niet zo droevig zijn als hun liedjes af en toe doen vermoeden. Luister zelf!Domiens White Lies report vanaf de wei

Voor een sfeerverslag vanaf het veld is Domien altijd wel te porren. Zo bevind hij zich tussen de grootste muziekliefhebbers... EN spreekt daar de leukste dames aan:


Foto's

Bekijk ook de foto's die er gemaakt zijn van de White Lies
Ster advertentie
Ster advertentie