3FM nieuws

Alex Turner brengt serenade aan stel tijdens bruiloft

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Alex Turner brengt serenade aan stel tijdens bruiloft

Dit is nou echt het begin van een sprookjeshuwelijk! Arctic Monkeys-frontman Alex Turner brengt het paar serenades tijdens de eerste dans op een bruiloft afgelopen weekend. De frontman van Arctic Monkeys leidde een band met onder meer leden van Queens Of The Stone Age, Mini Mansions en Warpaint.

De eerste dans

De bruidegom van de avond was Zach Dawes, bassist van Mini Mansions en The Last Shadow Puppets, en zijn partner Molly. In video's die op sociale media zijn verschenen, zijn Turner en de band te zien vanaf een podium terwijl het paar danst op een lege dansvloer.

De band en Turner coverden 'Only You Know' van singer-songwriter Dion, dat oorspronkelijk verscheen in 1975. Bekijk hieronder beelden van het moment.

Nieuw album

De fans hebben er even op moeten wachten, maar de gebeden zijn gehoord: Arctic Monkeys komt met een nieuw album. Het gaat 'The Car' heten en wordt uitgebracht op 21 oktober. Het album bevat de recente platen 'There'd Better Be A Mirrorball' en 'I Ain't Quite Where I Think I Am', die eerder deze zomer al verschenen.

Ster advertentie
Ster advertentie