3FM nieuws

Arctic Monkeys releast nieuwe single 'There'd Better Be A Mirrorball'

foto: Arctic Monkeys
  1. Nieuwschevron right
  2. Arctic Monkeys releast nieuwe single 'There'd Better Be A Mirrorball'

Dat is nog eens lekker wakker worden! Zonder enige waarschuwing dropt Arctic Monkeys zomaar de nieuwe track 'There'd Better Be A Mirrorball'. De band kondigde vorige week al het nieuwe album The Car aan, welke 21 oktober uitkomt, en daar is hier officieel het eerste voorproefje.

'There'd Better Be A Mirrorball'

Met de aankondiging van het nieuwe album, kregen we ook direct de tracklist cadeau. 'There'd Better Be A Mirrorball' is de allereerste track op de lijst, en dus ook de eerste die officieel nu als single is uitgebracht. Het nummer houdt duidelijk de koers aan die de band opging met Tranquility Base Hotel & Casino, 'There'd Better Be A Mirrorball' heeft een rustige croonerachtige sound en laat Alex Turner van een intieme kant horen. Dat belooft veel goeds voor het nieuwe album!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Arctic Monkeys op Lowlands

Arctic Monkeys heeft al een goede ronde langs de festivalpodia afgelegd deze zomer. Fans keken dorstig uit naar nieuw materiaal, maar tot aan de show in Zürich - waar ze voor het eerst een broodkruimel deelde in de vorm van 'I Ain't Quite Where I Think I Am' - moest iedereen het doen met oude hits. Zo ook op Lowlands, wat natuurlijk ook geen straf is!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie