3FM nieuws

Susan Boyle onder zware druk

  1. Nieuwschevron right
  2. Susan Boyle onder zware druk
Het gaat niet zo goed met Britain's Got Talent finalist Susan Boyle. De extreme aandacht van de laatste tijd zet haar onder grote spanning. Gevolg: ze draaide door in een hotelbar.Susan Boyle kan de druk niet meer aan. Twee personen die haar een beetje begonnen op te jutten in de lobby van een hotel kregen een paar flinke vloeken naar hun hoofd. En dat per ongeluk in de buurt van een camera... Volgens Piers Morgan, een van de juryleden, trof hij Boyle later aan in een enorme huilbui. Ze heeft duidelijk last van de zenuwen en de druk.

Extreme aandacht

Volgens Piers Morgan is Susan Boyle in wezen een uitermate lief mens. Het is de extreme druk van de afgelopen weken die haar doet doordraaien. Haar filmpje op Youtube is miljoenen keren bekeken. Iedereen heeft een mening over haar. Zelfs Demi Moore en Ashton Kutcher komen speciaal over om haar tijdens de finale te supporten. Haar leven staat totaal op zijn kop.

Back off

De finale van zaterdag 30 mei is ontzettend belangrijk: "...she knows that everything may rest on that one performance. You could see the nerves almost crippling her on the semi-final show." Volgens Piers Morgan is het tijd "that everyone slightly backed off."

>> Eerdere berichtgeving rond Susan BoyleSter advertentie
Ster advertentie