3FM nieuws

Eerste editie Mañana Mañana bijna uitverkocht

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste editie Mañana Mañana bijna uitverkocht

Landgoed Enghuizen in Hummelo is op 31 augustus en 1 september het decor van de eerste editie van het relaxte festival Mañana Mañana.

De organisatoren van de Zwarte Cross zorgen op 31 augustus en 1 september voor een relaxt feestje; Mañana Mañana. Meer dan 75% van de dagkaarten voor het nieuwe festival zijn reeds verkocht. De camping is uitverkocht.

Programma compleet met de toevoeging van Amaro’s Kitchen

De laatste toevoeging aan het programma is de creatieve alleskunner Andre Amaro. Hij is kraker, kunstenaar en hoofd van Amaro Creative Industries. Op Mañana Mañana komt hij koken. De bezoekers kunnen aan het water van landgoed Enghuizen genieten van de zuidelijke keuken en het bijbehorende temperament van deze excentrieke chef-kok.

Bezoeker is tevens artiest

"Een gaaf aspect aan het festival is dat de bezoeker zelf invloed heeft op de afstand tussen publiek en programma. Een aantal volgers op onze Facebookpagina bood aan om voor het festival de welkomspoort te maken. Op de pianoplek in het bos kunnen muzikale bezoekers zelf een concert geven. In de tipi kun je ’s avonds zelf achter de draaitafels plaats nemen en als je honger hebt vang je je eigen visje in de vijver!", aldus organisator Hendrik-Jan Lovink van de Feestfabriek.

Divers programma op zes verschillende plekken

Het programma is afwisselend qua genre en locatie. In het bos, bij het kampvuur en aan en op het water staan onder andere geprogrammeerd: de prachtige muziek van 3FM Serious Talent Mister & Mississippi, klassieke muziek van het Methamorphosis String Ensemble, reggae van Rude Rich and the Highnotes, Franse electropop van We Were Evergreen, balkanklanken van Amsterdam Klezmer Band, Amariszi en Maison du Malheur, singer songwriters Leonie Evans, Jeroen Kant en Tommy Ebben en artiesten uit de Hummelose achtertuin: Bennie Jolink en The Backcorner Boogie Band.

Ster advertentie
Ster advertentie