3FM nieuws

Kendrick Lamar brengt nieuwe track 'The Heart Part 5' uit

foto: Flickr
  1. Nieuwschevron right
  2. Kendrick Lamar brengt nieuwe track 'The Heart Part 5' uit

Aanstaande vrijdag komt Mr. Morale & The Big Steppers uit, het langverwachte studioalbum van Kendrick Lamar. Maar voor het zo ver is kunnen we al genieten van 'The Heart Part 5'. Deze nieuwe track verrast ons met mooie woorden van Kendrick, een sample van niemand minder dan Marvin Gaye en een videoclip vol bekende gezichten.

'The Heart Part 5'

Voor iedere album release brengt Kendrick lamar een track uit genaamd 'The Heart Part'. Deze track geeft fans kleine hints naar waar het album over gaat en is daarom een fijn voorproefje. 'The Heart Part 5' begint met een aantal woorden van Kendrick 'I am. All of us', toegeschreven aan Oklama, de nickname die de zanger de afgelopen maanden gebruikt. De muziek kun je misschien herkennen van een andere track, je hoort een sample van 'I Want You' van Marvin Gaye.

Deepfake

De track kwam uit met een bijzonder videoclip. In de vijf minuten durende videoclip zie je de rapper voor een rode muur staan terwijl hij rapt over verschillende problemen in zijn gemeenschap. Naarmate de track vordert verandert Kendrick's gezicht in verschillende bekende mensen. In deze deepfake zie je hem veranderen in onder andere Kanye West, Will Smith en Kobe Bryant.

Benieuwd? Check de track en videoclip dan hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie