3FM nieuws

Inhaler pakt met 'These Are The Days' de 3FM Megahit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Inhaler pakt met 'These Are The Days' de 3FM Megahit

De twintigers uit Dublin zijn bezig met een wereldwijde veroveringstocht. Touren met Kings of Leon, uitverkochte zalen, volle festivalweides: en dat met nog maar één debuutplaat op zak! Dat we hongerig zijn naar meer, begrijpen ze gelukkig maar al te goed. Daarom werden we getrakteerd op de gloednieuwe single 'These Are The Days'. De Ierse band scoort deze week met de track de 3FM Megahit, en hoor je dus extra vaak op 3FM!

Wie is Inhaler?

Dat frontman Elijah de zoon is van de enige echte Bono, heeft de band eigenlijk allang niet meer nodig ter introductie. Het gaat namelijk voor de wind met Inhaler. De jonge band komt - net als de rest van de wereld - uit een periode vol lockdowns en noodgedwongen thuiszitten. Deze verloren tijd halen ze nu dubbel en dwars in. Dit met een ramvolle tour waar ze eindelijk de vorig jaar uitgekomen debuutplaat 'It Won't Always Be Like This' live ten gehoren brengen. En hoe! Aanstekelijke indierock, catchy gitaargeweld en een charisma waar je U tegen zegt.

'These Are The Days'

Een jaar na het uitkomen van de debuutplaat, bracht de band vorige week alweer de nieuwe single 'These are The Days' uit. De track lijkt exact in dezelfde stijl als de debuutplaat te zijn opgezet, en dat is in dit geval helemaal niet erg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pinkpop

Een aantal weken geleden stond Inhaler nog op Pinkpop, waar de band de tent-stage op de zondag platspeelde. Hier bleek 'These Are The Days' ook een uitstekend goede festivaltrack te zijn. Het publiek zong het nummer feilloos mee en bracht het publiek tot aan buiten de tent in beweging.

Vlak voordat de heren het podium betraden, sprak 3FM-dj Sander met ze. Hier bespraken ze de volle tour waar ze zich momenteel in begeven, hoe het is om te touren met Kings of Leon en waarom hun muziek zo goed landt in Nederland.

Heb jij ze moeten missen op Pinkpop 2022? Check hier het optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie