3FM nieuws
AVROTROS

3FM-dj Obi verrast Only The Poets met #1 in De Verlanglijst

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Obi verrast Only The Poets met #1 in De Verlanglijst

Er is een nieuwe Britse populaire band in town: Only The Poets. De vier bandleden uit het Britse Reading maken aanstekelijke pop-rock liedjes waarmee ze zowel in eigen land als in Nederland massaal harten veroveren. Met hun single 'JUMP!' pakten ze onlangs als de 3FM Megahit maar vandaag mocht 3FM-dj Obi ze met nog iets verrassen en feliciteren. De #1 positie in De Verlanglijst.

Ze kunnen het amper geloven

Een tijdje terug waren ze voor het eerst te gast bij 3FM. Toen stonden ze in de 3FM Live Box bij 3FM-dj's Jamie en Olivier in VoorAan. Niet lang daarna pakten ze dus hun eerste 3FM Megahit en sindsdien staat de 3FM App roodgloeiend met berichtjes van Only The Poets fans.

Want dat die er massaal zijn werd deze week nogmaals duidelijk. Ze hebben 'JUMP!' naar de #1 positie van De Verlanglijst gestemd. En 3FM-dj Obi, die deze week vaste presentator Yoeri Leeflang vervangt, mocht frontman Tom het goede nieuws brengen. En die kon het zoals je hieronder ziet amper geloven.

Video niet beschikbaar

De Verlanglijst

Iedere zaterdag hoor je tussen 16:00 en 19:00 De Verlanglijst op 3FM. De verlanglijst is de lijst van de luisteraar: de 33 beste tracks waar naar jij verlangt! Vanuit een longlist stem je op je 3 favoriete tracks van dit moment, hoe meer stemmen des te hoger de track komt te staan. Is er een track die niet in de longlist staat maar waar je wel naar enorm naar verlangt? Dan kun je die toevoegen als vrije keuze.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie