Naar homepage
3FM nieuws

"Wacht Op Mij" van S10 hoor je nu op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. "Wacht Op Mij" van S10 hoor je nu op 3FM

3FM Talent S10 gaat als een speer: een Edison award, een uitverkochte show in de Waalse Kerk én daarbovenop ook nog eens bevestiging voor Woo-Hah!. Na 'Sorry' is het nu de beurt aan 'Wacht Op Mij': deze track ga je ook voorbij horen komen op 3FM!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Wacht Op Mij'

Het gaat niet altijd goed met S10. Zo uit ze in haar muziek en was te zien in de docu 'Storm om mij heen' van 3voor12. Bij Sanders Vriendenteam vertelt ze over deze periode van haar leven; "In de tijd dat het met mij minder ging, voelde ik mij echt een alien. Ik dacht 'niemand begrijpt wat ik nu voel.'" S10 denkt dat de situatie anders had kunnen zijn als ze wist dat er mensen waren die haar begrepen.

"Ik vulde me met licht, ik deed vaak m'n ogen dicht. Als ik dacht dat het eng werd, maar meestal was het niet eens eng."

S10's persoonlijke favoriet 'Wacht Op Mij' is een zevenminuut durende track en bestaat uit twee delen. Na een korte stilte neemt het je mee in een totaal andere vibe.

Zin in meer muziek?

Abonneer je dan op de 3FM Now Playing, waar je elke week toffe (en nieuwe) muziek in vindt! Denk aan Billie Eilish, Linde Schöne, Chef'Special, Dio, Fontaines D.C. en HAIM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie