3FM Megahit

'Ohio' van King Princess is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Ohio' van King Princess is 3FM Megahit

De Amerikaanse singer-songwriter Mikaela Straus is King Princess. We zeggen nu alleen singer-songwriter, maar eindelijk is deze chick ook een multi-instrumentalist en producer. Na 'Prophet' en 'Hit The Back' scoort ze met haar nieuwe single 'Ohio' een 3FM Megahit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ohio

'Ohio' is de eerste single van de van het album Cheap Queen. Zowel het nummer als de beelden beginnen rustig, maar na een minuutje verandert 'Ohio' in een rock-track met het nodige gitaarwerk. Naast 'Ohio' staan ook 'All Dressed In White', 'Forget About It', 'Best Friend' en 'Back Of A Cab' op de deluxe versie van het album.

3FM-dj Vera is fan van het eerste uur en is enthousiast over 'Ohio'. "Ik vind het heel cool om te horen én zien dat ze live heel erg gegroeid is! 'Ohio' speelde ze al veel, het was de publieksfavoriet, dus heel tof dat dat is uitgebracht. Ook de verandering in de track is tof. Als luisteraar denk je eerst dat het weer een mooi glad popliedje wordt en dan komen er ineens gierende gitaren in."

Check hier wat 3FM-dj Vera eerder over King Princess zei:

Vera vindt King Princess fantastisch!

King Princess was #4 op de 3FM Live List 2019. Ze was vorig jaar alleen te zien op Rock Werchter, maar vanaf april dit jaar zal King Princess het voorprogramma verzorgen voor de Love On Tour van Harry Styles. Op 6 mei is ze daarom te zien in de Ziggo Dome.

Zin in meer muziek?

Abonneer je dan op de 3FM Now Playing, waar je elke week toffe (en nieuwe) muziek in vindt! Denk aan Billie Eilish, Linde Schöne, Balthazar, Fontaines D.C. en Foals.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie