3FM nieuws

All about dancing: 'Purple Hat' van Sofi Tukker

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. All about dancing: 'Purple Hat' van Sofi Tukker

Vanaf deze week hoor je 'Purple Hat' van Sofi Tukker voorbij komen op 3FM! Op deze dancetrack met een diepe bas en een pakkende beat moét je wel gaan dansen.

Animal Talk Party

Sofi Tukker schreef het nummer de dag na hun eerste Animal Talk Party. Ze geven deze feesten om de wilde 'lekker losgaan' vibe wat meer terug te brengen in het uitgaansleven. Mensen klimmen daar bovenop andere mensen, de zalen staan altijd helemaal vol, iedereen is bezweet en laat zichzelf helemaal gaan. Dit nummer laat je de sfeer van zo'n avond een beetje voelen.

Op het eerste feest droeg Tucker echt een paarse pet en een shirt met panterprint, dus vandaar de naam 'Purple Hat' en de 'cheetah print' in de lyrics van het nummer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dancing People

Het nummer lijkt te beginnen als een soort vakantieliedje, maar dan volgt de bas en de lage vocals. Het gaat heel snel, maar je hoort steeds "people dancing on the people // I got people on the people // people dancing on the people". Een echte tongbreker dus.

Sofi Tukker x 3FM

Tijdens Lowlands 2018 sprak Frank met Sophie en Tucker over hun rider (die absurd braaf blijkt te zijn, hallo avocado's!) en waarom je altijd een show van Sofi Tukker moet verkiezen boven een Mumford & Sons concert...

Ster advertentie
Ster advertentie