3FM nieuws

'Lil Craney' is back!

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Lil Craney' is back!

Kraantje Pappie is, na het enorme succes met Bizzey, ook solo weer terug. Bij 3FM-dj Sander deed hij de nieuwe single 'Lil Craney' al live en vanaf deze week hoor je de track ook op 3FM!

De rapper uit Groningen is op dit moment niet van de radio te slaan. Samen met Bizzey scoorden ze monsterhit 'Ja', maar stiekem is iedereen ook heel blij om hem solo terug te zien. 'Lil Craney' is de eerste single voor het album Daddy dat binnenkort uitkomt. Aan Sander vertelde hij bij 3FM dat Bizzey ook zeker terug te horen is op het album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daddy

De beste man heet Kraantje Pappie, zijn nieuwe album Daddy en de eerste single 'Lil Craney'. Is hij ons iets vergeten te vertellen? Kraantje tegen Sander: "Haha! Ik ben nog steeds aan het oefenen en trainen, ik denk dat ik straks wel mooie kinderen ga maken. Het hele spel heb ik goed onder de knie! Maar nee, ik heb nog geen nieuws voor je..."

Kraantje Pappie - 'Lil Craney' live bij 3FM

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Liefde voor poppodia

Kraantje is bijna niet van het podium af te slaan. Hij is net klaar met een tour, maar heeft de volgende alweer aangekondigd! "Ik voel me het meest thuis in een poppodium, deze mensen hebben bewust gekozen voor een avondje Kraan. De liefde die je dan krijgt en hoe je de avond met elkaar deelt is echt uniek. Ik vind dat echt heel tof."

Ster advertentie
Ster advertentie