3FM nieuws

Tom Walker geeft vriend een uitweg in 'Leave A Light On'

  1. Nieuwschevron right
  2. Tom Walker geeft vriend een uitweg in 'Leave A Light On'

Tom Walker haalde dik 50 miljoen streams binnen met zijn track 'Leave A Light On' en nu kun je ook op 3FM genieten van deze track! Kleine disclaimer: verwacht geen feestknaller, maar neem vooral de tijd om even rustig te luisteren naar dit prachtige nummer.

'Leave A Light On'

De Schotse zanger, die opgroeide in Manchester, schreef dit gevoelige nummer voor een vriend die worstelde met een verslaving, wat terug te zien is in de video. Je ziet een vriend van Tom, die doelloos ronddobbert op een bootje in de zee. Doordat Tom een lichtje aan laat staan, geeft hij zijn vriend een uitweg voor zijn struggles.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bruiloften

Tom Walker is dus lekker naam voor zichzelf aan het maken met al die streams, maar om z'n brood te verdienen treedt 'ie af en toe op op bruiloften. Dat vindt hij fantastisch als we zijn Facebookprofiel mogen geloven. Makkelijk vond hij het niet want de traantjes lagen op de loer, maar hij heeft zichzelf door het optreden heen weten te slepen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurosonic Noorderslag 2018

Tom Walker was een paar maanden geleden nog live te bewonderen op Eurosonic Noorderslag. Hier bracht hij ook een gezellig bezoekje aan 3FM-dj Wijnand Speelman in de 3FM-studio. Hij mocht in een kerk spelen en dat vond 'ie nogal bijzonder. "Er zitten wel wat scheldwoorden in mijn teksten dus ehh... Ik hoop dat God me vergeeft!" Benieuwd naar de rest van het gesprek? Dat kun je hier beluisteren!

Wil jij Tom Walker ook eens live zien? Dit jaar staat hij op Pinkpop.

Ster advertentie
Ster advertentie