3FM nieuws

Dit zijn de hoogtepunten van Beyoncé op Coachella 2018

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de hoogtepunten van Beyoncé op Coachella 2018

Iedereen weet dat Beyoncé alles, maar dan ook álles uit de kast trekt voor een briljante show. En dat is dus ook precies wat ze deed, zaterdagnacht op het Amerikaanse festival Coachella festival.

Rename #Beychella

Honderden (twerkende) dansers, blaasinstrumenten, futuristische glimmende cowboylaarzen, vuurwerk, golden hits, Jay Z...! Je kwam ogen tekort joh. Het optreden was zelfs zo legendarisch dat DJ Khaled voorstelde om Coachella voortaan maar Beychella te noemen.

Oh, en hadden we al gezegd dat Destiny's Child een onverwachte comeback maakte?

Destiny's Child op Coachella

Voor het eerst sinds vijf jaar stonden Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams weer samen op het podium. De laatste keer dat de hysterisch populaire meidengroep samen optrad was tijdens de Super Bowl Halftime Show, in 2013. Het trio liet op Coachella drie tracks horen: 'Say My Name', 'Soldier' en 'Lose My Breath'.

Legendarische opening

'"Coachella, bedankt dat ik de eerste zwarte, vrouwelijke headliner mag zijn!'' Beyoncé was zo trots als een pauw. Eigenlijk zou ze er vorig jaar al als headliner staan, maar toen moest ze het optreden afzeggen in verband met haar zwangerschap.

Check hieronder de beelden:

Beychella hoogtepunten op 3FM

Heb je de show gemist? No worries! 3FM-dj Jorien Renkema heeft het hele optreden gekeken, delen opgenomen en neemt hieronder alle hoogtepunten met je door. Geen dank!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie