3FM nieuws

DI-RECT hoor je op de 3FM Awards 2021

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT hoor je op de 3FM Awards 2021

DI-RECT komt met een speciaal optreden naar de 3FM Awards: helemaal vanaf de Fokker Terminal in Den Haag hoor je het Haagse vijftal bij het Fieldlab Evenement.

Het goede nieuws lijkt niet te stoppen deze week! Naast het feit dat de 3FM Awards een officieel Fieldlab Evenement is geworden, krijg je ook nog eens een optreden van DI-RECT te zien!

Line-up

Eerder kreeg je te horen dat artiesten als Chef'Special, Krezip, Froukje en Nana Adjoa al zullen optreden. En in TivoliVredenburg zelf kun je live van The Vices en Son Mieux genieten. Maar hier komt dus ook nog een optreden van DI-RECT bij!

Het wordt niet een doorsnee optreden. Nee, de band is namelijk te zien vanaf de Fokker Terminal in Den Haag. Een speciaal decor dus.

Kaartjes

De 3FM Awards zijn dit jaar in een half uurtje uitverkocht, maar op de radio en op de socials van 3FM worden er nog volop kaartjes weggegeven. Houdt het allemaal goed in de gaten!

Helaas zijn de stembussen nu dicht, behalve voor de categorie Beste Groep. Deze stembus gaat pas tijdens de show zelf dicht. Wil je dus echt dat je favoriete groep wint? Trommel dan al je vrienden, oma's, opa's, honden, cavia's van de buurman om jouw favoriet de glorieuze winnaar te maken!

Stuur ze naar 3fm.nl/awards om nog op de valreep te stemmen.

Ster advertentie
Ster advertentie