3FM nieuws

Dit is de line-up voor de 3FM Awards

foto: Bullet-Ray van Olphenfoto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de line-up voor de 3FM Awards

De line-up voor de 3FM Awards is bekend! Vanochtend kondigde 3FM-dj Sander Hoogendoorn aan dat o.a. Chef'Special met het Metropole Orkest, Krezip en Froukje een live-optreden verzorgen op 15 april. De hele awardshow is te volgen via een livestream vanuit TivoliVredenburg in Utrecht.

Stem hier op de 3FM Awards!

De complete line-up bestaat uit Chef'Special en het Metropole Orkest, DI-RECT, Krezip, Froukje, The Vices, Son Mieux en Nana Adjoa. De 3FM Awards zijn live te volgen via de radio en het YouTube-kanaal van 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Licht aan het einde van de tunnel

Dit jaar staat de awardshow in het teken van ‘licht aan het einde van de tunnel’. Nu Nederland volop test met Fieldlab-evenementen is er hoop dat we binnenkort weer naar festivals, feesten en concerten kunnen. En daar willen we ons op richten.

Stembussen nog open

Luisteraars kunnen nog tot en met dinsdag 13 april stemmen op de vier categorieën: Beste Album, Beste Groep, Beste Artiest en 3FM Talent. De categorie Beste Samenwerking blijft tot aan de show nog open. Stemmen kan via 3fm.nl/awards.

3FM Awards 2021

De 3FM Awards zijn publieksprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De awardshow vindt plaats op donderdag 15 april in TivoliVredenburg. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Eva Koreman en Timur Perlin rijken de prijzen uit.

Ster advertentie
Ster advertentie