3FM nieuws

Wie is de snelste rapper van binnen- en buitenland?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie is de snelste rapper van binnen- en buitenland?

Eminem, Kraantje Pappie en Keizer. Het zijn allemaal rappers en hebben nog 1 ding met elkaar gemeen: ze kunnen dit héél snel. Maar hoe doen ze dat precies? Kan iedereen dit? Zijn er trucjes voor? 3FM-dj Luc Sarneel onderzoekt dit allemaal in de nieuwe aflevering van Hoe Dan?!

Supersonic Speed

Het allereerste record is vastgelegd door rapper Twista met z'n nummer 'From Da Tip Of My Tongue', maar veel bekender is natuurlijk Eminem. Hij heeft, nadat hij Twista's record heeft verbroken met 'Rap God', ook zijn eigen snelheid overtroffen met 'Godzilla'. Ehh samalamayoume... laat maar.

Maar ook Nederland heeft een aantal rappers die bekend staan om hun supersonic rappingspeed, zoals Keizer, Kraantje Pappie en Cjaye. Ze komen vertellen over hun ervaringen en hoe zij de eretitel van snelste Nederlandse rapper ervaren. "Ik was altijd met mezelf aan het concurreren om het het snelste te doen," zegt Keizer.

Maar, hoe kan je zelf snel rappen? Kraantje en Keizer geven je tips in deze nieuwe aflevering van Hoe Dan?!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HOE DAN?!

Iedere woensdag om 17:00 beantwoordt 3FM-dj Luc een nieuwe vraag, waarvan je niet wist dat je 'm had, in de YouTube-serie 'Hoe Dan?!' Wat is een gouden plaat waard? Hoe komt je liedje op de radio? Kan een moshpit een aardbeving veroorzaken? En dat allemaal met behulp van professionals en een goed gebekt panel aan 3FM-luisteraars.

Benieuwd naar de volgende aflevering? Abonneer je hier vast op ons kanaal! Of check de afleveringen terug in de playlist hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie