3FM nieuws

Zijn de Grammy's eerlijk?

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Zijn de Grammy's eerlijk?

Zondag 14 maart (Amerikaanse tijd) zijn de 63ste Grammy's in Amerika. Maar wat maakt deze muziekprijs nou zo belangrijk? Zijn ze eerlijk? En kun je als Nederlander ook een Grammy winnen? 3FM-dj Luc Sarneel zoekt het uit in een nieuwe 'Hoe Dan?!'.

De Grammy's

Het zijn misschien wel de meest belangrijke muziekprijzen van het jaar: De Grammy's. Naast de 3FM Awards natuurlijk. Spreekt voor zich. Maar wat maakt deze prijs nou zo cruciaal voor artiesten en waarom is er ook ieder jaar eigenlijk kritiek op de keuze van genomineerden. Check 't hieronder in 'Hoe Dan?!'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HOE DAN?!

Iedere woensdag om 17:00 beantwoordt 3FM-dj Luc een nieuwe vraag, waarvan je niet wist dat je 'm had, in de YouTube-serie 'Hoe Dan?!' Wat is een gouden plaat waard? Hoe komt je liedje op de radio? Kan een moshpit een aardbeving veroorzaken? En dat allemaal met behulp van professionals en een goed gebekt panel aan 3FM-luisteraars.

Benieuwd naar de volgende aflevering? Abonneer je hier vast op ons kanaal! Of check de afleveringen terug in de playlist hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie