3FM nieuws

Dua Lipa staat op Rock Werchter 2024

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Dua Lipa staat op Rock Werchter 2024

Vorige week hoorde je al dat Foo Fighters naar Rock Werchter 2024 komt, maar nu is er meer nieuws. Dua Lipa reist ook af naar het Belgische festival. Op zaterdag 6 juli staat ze daar op de bühne.

Wereldprimeur

Dit hele weekend heb je haar nieuwe single en tevens 3FM Megahit 'Houdini' natuurlijk op repeat gehad. De track is een samenwerking met frontman Kevin Parker van Tame Impala en de eerste single van een album dat hoogstwaarschijnlijk in 2024 verschijnt.

Maar, die nieuwe muziek wil je natuurlijk ook live zien. Rock Werchter heeft de primeur te pakken om als eerste ter wereld te mogen delen dat Dua Lipa bij hen komt optreden. Dit op zaterdag 3 juli 2024. Zet het maar alvast in je agenda.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wanneer komt ze naar Nederland?

Dua kwam als kind al mega vaak in Nederland, minimaal twee keer per jaar. Dit omdat de familie van haar moederskant in ons kleine kikkerlandje woont. In Leiden om precies te zijn. In een interview met RTL Boulevard vertelde ze: "Nederland voelt als mijn tweede thuis, het is heel fijn om hier zulke grote shows te doen." Vroeger heeft ze zelfs geschaatst over de grachten en ze heeft liefde voor bitterballen.

Dus je kan er zeker van zijn dat ze snel de oversteek maakt om een bitterbal te komen eten. Maar grote shows? Die zijn helaas nog niet aangekondigd. Naast Rock Werchter is er nog geen enkele show aangekondigd. Maar een nieuw album gecombineerd met een liefde voor ons land, moet wel resulteren in een Nederlandse show in 2024.

Ster advertentie
Ster advertentie