3FM nieuws

Hungry Kids of Hungary verdienen de kost op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Hungry Kids of Hungary verdienen de kost op Pinkpop

Hungry Kids of Hungary reisden het Pinksterweekend af naar het zonnige zuiden om Pinkpop plat te spelen. En een bezoekje aan de 3FM studio te brengen.

Het zonnige weer zijn de Australische mannen wel gewend, dus hopelijk voelen ze zich helemaal thuis in Landgraaf. En ja, Hungry Kids Of Hungary komt dus uit Australië en niet uit Hongarije. En aangezien ze inmiddels lekker aan de weg timmeren zullen ze ook niet heel veel honger hoeven leiden.

Hungry Kids Of Hungary in 3 On Stage

Verschillende bands spelen tijdens Pinkpop in de 3On Stage container. Er is maar plaats voor een beperkt aantal bezoekers, dus deze optredens zijn ultiem intiem! Stond jij niet ver genoeg vooraan om de 3 On Stage container in te komen en heb je Hungry Kids Of Hungary daarom gemist? Check hier dan de beelden!

Hungry Kids of Hungary in 3FM studio

De Australische mannen brachten ook nog een bezoekje aan de 3FM studio en speelden daar het nummer 'Let You Down'. Hopelijk gebeurt dat niet met de Nederlandse dames die Hungry Kids Of Hungary vandaag ontmoette. Ze waren erg onder de indruk van de Nederlandse ladies. En misschien mede hierdoor hadden ze Pinkpop omgedoopt tot het leukste festival ever met een "great audience"!

Mis niks met @3FMfestival

Zoals je al jaren van ons gewend bent, hoef je helemaal niets te missen van Pinkpop. Of je er nu bent of lekker thuis op je balkonnetje in de zon zit, houd je tv, radio en interwebs aan en je krijgt alles mee. Wil je helemaal niks missen? Volg dan@3fmfestival op Twitter en je wordt dit hele weekend op de hoogte gehouden van alle uitzendingen rondom Pinkpop.

Bekijk de foto's van Hungry Kids Of Hungary op Pinkpop

Ster advertentie
Ster advertentie