3FM nieuws

Lizzo komt uit de kast als... Nickelbackfan?

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Lizzo komt uit de kast als... Nickelbackfan?

Het gebeurt niet vaak dat een artiest zichzelf volledig openzet voor kritiek van het algemene publiek. Maar Lizzo springt in het vuur en verdedigt een van de meest gehate bands ooit: Nickelback. Is zij de enige die dat heeft durven uitspreken?

#JusticeForNickelback

Er zijn niet veel artiesten die zich openbaar hebben durven uitlaten als Nickelback-fan. En het verbaast je misschien niet dat de ex-vrouw van frontman Chad Krueger, Avril Lavigne, het op heeft genomen voor hem. En niet tegen zomaar iemand, maar Facebookbaas Mark Zuckerberg. Ze vond een grap in een Facebook reclame ongepast en sprak zich uit.

Maar ook de hitfilm Deadpool pakt een momentje om de Canadese band te verdedigen. In de video leggen ze haarfijn (en met allemaal voorbeelden) uit waarom het niet waar is dat de band gehaat wordt. Het is de moeite waard om te kijken als je even wilt lachen.

Maar dan nu de grootste supporter: in een interview met CBC Music laat Lizzo namelijk vol passie weten dat zij het nummer 'How You Remind Me' een geweldige opbouw vindt hebben. En dat iedereen even normaal moet doen en "Nickelback niet zoveel shit moet geven". Want zeg nou zelf, dat refrein dat je elke keer grappend nazingt, blijft toch altijd nog hangen achteraf. En daarmee is Lizzo een van de weinige artiesten die publiekelijk onderdeel uitmaakt van de Nickelback-fanclub. Alhoewel er behind-the-scenes waarschijnlijk nog veel meer schuilgaan...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie