3FM nieuws

Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake terug met nieuwe single

foto: ANPFoto
  1. Nieuwschevron right
  2. Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake terug met nieuwe single

Het is Timbaland, Nelly Furtado en Justin Timberlake weer gelukt. Want 16 jaar na hun wereldhit ‘Give It To Me’ is het gouden zeroes-trio terug met een nieuw liedje. ‘Keep Going Up’ is vanaf vandaag te beluisteren.

Keep going up

‘Keep Going Up’ klinkt alsof hij rechtstreeks uit de Zeroes komt. Stiekem hadden de fans al een paar weken een vermoeden dat er een nieuwe track aan zat te komen. Producer Timbaland is de afgelopen weken namelijk al flink aan het teasen door foto’s van de drie muzikanten in de studio te delen. En laten we eerlijk zijn: de tand des tijds is vriendelijk geweest voor deze sterren. Check de foto hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Timbaland, Nelly en Justin brengen met ‘Keep Going Up’ het eerste nummer van een reeks uit die ze gaan maken voor televisienetwerk ESPN ter promotie van Monday Night Football in Amerika. Beluister het liedje hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Terug naar de zeroes

Begin deze eeuw scoorde het trio een wereldhit van jewelste met ‘Give It To Me’. De track is een klassieke Timbaland-productie met levendige beats die haast tegen de luisteraar zeggen dat er gedanst moet worden. Gooi daar wat coupletten met Nelly Furtado bij en een heuse clubganger is geboren.

Tegenwoordig zul je de track misschien iets minder in de club langs horen komen vanwege de leeftijd. Daarom mogen we als publiek extra blij zijn met een nieuwe hit van dit trio.

Ster advertentie
Ster advertentie