3FM nieuws

Bij zijn: 3FM Pride vanaf een schip in Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Bij zijn: 3FM Pride vanaf een schip in Amsterdam

We kunnen de Pride dit jaar niet groots vieren zoals we gewend zijn. Geen volle straten en grachten dus in Amsterdam dit jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Je kunt toch een (coronaproof) feestje vieren met de 3FM Pride.

Coronaproof feestje

Op zaterdag 1 augustus zenden we de 3FM Pride List 2020 uit. De lijst met alle tracks voor iedereens 'out & proud' momenten!

Ook zal er 's middags via de 3FM Facebook een livestream te zien zijn. Daarbij ontvangt 3FM-dj Vera Siemons allerlei bekende LHBTIQA+'ers, zoals Vera Bergkamp, Jeangu Macrooy en Rivkah op het Veld die praten over de community binnen hun eigen vakgebied.

De muziek wordt niet vergeten: er komen ook artiesten optreden. Wie dat worden, houden we nog even geheim!

Pride Toch vanaf een boot

Aansluitend gaan we een (coronaproof) feestje vieren op een schip, zoals het hoort met de Pride en helemaal coronaproof! 3FM-dj's Vera Siemons, Jamie Reuter en Angelique Houtveen maken vanaf 18:00 een feestelijke uitzending vanaf een schip in Amsterdam.

Het goede nieuws: jij kan hierbij zijn! Zo kan je de Pride 2020 toch nog een beetje vieren. Het belooft een gezellige boel te worden op anderhalve meter afstand.

Dat wil je! Je kunt een tafel reserveren via deze link.

#whatsyourpride

De hele week kun jij nog de track doorgeven die het beste past bij jouw eigen 'out & proud' moment. Wanneer was het moment dat jij écht jezelf kon zijn en voor het eerst trots op jezelf was? Laat het weten via 3FM.nl/pride en hoor jouw track op 1 augustus terug in de 3FM Pride List 2020.

Ook kun je je verhaal delen op social media met de hashtag #whatsyourpride.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie