3FM nieuws

4B2M in de 3FM Live Box met 'Ou (A) Est Le Temps'

  1. Nieuwschevron right
  2. 4B2M in de 3FM Live Box met 'Ou (A) Est Le Temps'

De supergroep 4B2M bestaande uit leden van De Staat, Jo Goes Hunting en Go Back To The Zoo zag vorig jaar pas het licht, maar brachten vorige maand al hun gelijknamige debuutplaat uit. De heren waren vanmorgen op bezoek bij Sanders Vriendenteam, waar ze de aanstekelijke synth pop inclusief gezellige discolamp live ten gehore brachten in de 3FM Live Box.

'Ou (A) Est Le Temps'

'Ou (A) Est Le Temps' is het laatst uitgekomen nummer die ook te vinden is op de debuutplaat van de groep. De aanstekelijke indiepop track smaakt na één keer luisteren al naar meer, en kan zomaar eens dé festivalhit van deze zomer worden.

Het nummer is overigens ook geïnspireerd op vroegere zomers, maar dan specifiek jeugdvakanties: "Vroeger met z'n allen in de auto, Madeleines eten, op de achterbank ruzie maken, muziek luisteren, daar hebben we onze eigen versie van gemaakt", vertelt Cas.

Check hier de live versie van het nummer in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ballads & bangers

De track 'Ou (A) Est Le Temps' staat op de debuutplaat 4B2M van de Nijmeegse band. Opvallend aan het album is, is dat de tracklist er anders uitziet op de vinyl versie, dan op Spotify. Voor de vinyl versie zijn de nummers namelijk in 2 categorieën opgesplitst: ballads & bangers. Je begint bij de bangers, die je idealiter opzet op een zaterdagavond en daarna gaat feesten. Zondagochtend word je wakker, en dan draai je 'm op en heb je een ochtend gevuld met ballads!

Ster advertentie
Ster advertentie