3FM nieuws
BNNVARA

4B2M met 'This Is Happening' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 4B2M met 'This Is Happening' in de 3FM Live Box

Vanochtend kwam de superband 4B2M langs bij Sanders Vriendenteam om hun allereerste nummer 'This Is Happening' te spelen in de 3FM Live Box.

Afgelopen maand kwam de superband, bestaande uit leden van De Staat, Jo Goes Hunting en Go Back To The Zoo, uit met hun allereerste nummer 'This Is Happening'. Natuurlijk gaan ze hiervoor langs bij 3FM-dj Sander Hoogendoorn om deze voor het eerst live op te treden in de 3FM Live Box. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

Interview

Het is nu bijna een maand geleden dat 4B2M (Four Brothers, Two Mothers) uitkwam met hun eerste nummer 'This Is Happening'. Ook een meevallertje voor de fans van deze nieuwe band: dit is niet zomaar een kleine collab waar verder niks mee gedaan zal worden.

De gasten kennen elkaar al langere tijd en het idee om met z'n vieren muziek te maken broedt ook al een tijdje. Of we snel nieuwe muziek kunnen verwachten is nog onbekend, maar goed, sommige leden hebben het nog druk met hun andere muzikale projecten.

Bijvoorbeeld de leden van De Staat, die gisteren nog op het Back To Live-testfestival stonden. Hopelijk is dit viertal binnenkort zelf ook op een festival te vinden!

4B2M Interview

'This Is Happening'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie