3FM nieuws

King Princess heeft de 3FM Megahit te pakken!

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. King Princess heeft de 3FM Megahit te pakken!

King Princess, de protegé van Mark Ronson, heeft met 'Prophet' haar eerste 3FM Megahit te pakken! Die ga je deze week dus extra vaak horen op 3FM!

De Amerikaanse Mikaela Straus, oftewel King Princess, heeft duidelijk een lekkere flow te pakken. Na het succes van haar eerste EP waarmee 3FM haar op de 3FM Live List zette, een single samen met muzikale grootheld Mark Ronson komt er nu dan ook eindelijk een debuutalbum.

'Prophet'

'Prophet' is een verleidelijk liedje met precies die relaxte en coole vibe waar King Princess zo goed in is. Terwijl het tekstueel eigenlijk gaat over een onbeantwoorde liefde waar ze de hele dag aan denkt. Zoals ze zingt: "'Cause I can only think about you. And what it's like to walk around you. And why they like to talk about you. 'Cause I can only think about you."

Cheap Queen

Het album gaat Cheap Queen heten en komt 'ergens' in oktober uit zoals ze dat zelf zegt. Nog steeds een beetje vaag, maar het belangrijkste is dat hij er in ieder geval aankomt! Eén track die je daarop terug gaat horen is haar nieuwste single 'Prophet'.

3FM Live List

King Princess is één van de 10 namen op de 3FM Live List. Een lijst met artiesten waarvan 3FM vindt dat jij ze dit jaar live gezien moet hebben. Zijzelf staat op nummer 4. Benieuwd wie er nog meer op staat? Check 't hier!

Ster advertentie
Ster advertentie