3FM nieuws

Adam & the Relevants op festival deBeschaving

  1. Nieuwschevron right
  2. Adam & the Relevants op festival deBeschaving

Adam & the Relevants zijn de winnaars van de spelen op het 3FM Serious Talent podium op festival deBeschaving.

Dit jaar verrijst er op het Utrechtse festival deBeschaving een extra muziekpodium, het 3FM Serious Talent podium. Eerder werd bekendgemaakt dat 3FM Serious Talents Sumera, The Elementary Penguins, Soul Sister Dance Revolution, Tessa Rose Jackson, Sunday Sun, A Polaroid View en Mister and Mississippi zaterdag 6 juli op het 3FM Serious Talent podium staan.

Adam & the Relevants op Festival deBeschaving

Een paar weken geleden werd er in samenwerking met festival deBeschaving een wedstrijd georganiseerd om nieuw latent een podium te geven op het 3FM Serious Talent podium. Barend en Wijnand maakten zondag 26 mei de winnaar van deze wedstrijd bekend. Adam & the Relevants zijn de gelukkigen die zaterdag 6 juli het programma op het 3FM Serious Talent Podium compleet maken.

Adam & the Relevants

Adam & the Relevants is een half Amsterdamse, half Utrechtse band die bestaat uit zanger/gitarist Adam Quann, gitarist/toetsenist Erik Bruil, bassist Guus Benneker en drummer Nigel Slaa. Adam leerde Erik en Nigel kennen via een beruchte, geheime Facebookgroep en kwam met Guus in aanraking tijdens een bezoek aan de nagelstudio. Met zo'n goed verhaal kun je natuurlijk genoeg leuke nummers schrijven. En dat lieten ze 16 mei al eens horen op 3FM in 3voor12 Radio.

Festival deBeschaving

Op de muziekpodia van deBeschaving staan de beste festivalacts van het moment uit binnen- en buitenland. Al eerder werd bevestigd dat o.a. Andy Burrows, Laura Jansen, The Family Rain, China Rats, The 1975, Nobody Beats the Drum 333”, De Jeugd van Tegenwoordig, Alphabeat, Kashmir, Friska Viljor en Sweet Baboo en oud-Serious Talent Kensington zijn toegevoegd aan de festival line-up vol artiesten en wetenschappers van morgen.

Ster advertentie
Ster advertentie