3FM nieuws

Froukje in 3FM Live Box met nieuwste single ‘Houden Van Mij’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje in 3FM Live Box met nieuwste single ‘Houden Van Mij’

Eind oktober bracht Froukje ‘Houden Van Mij’ uit, die tevens in januari op haar debuutalbum zal verschijnen. Vanochtend was de zangeres op bezoek bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow om deze minimalistische single te spelen.

‘Houden Van Mij’

Ondanks dat ‘Houden Van Mij’ nu pas uit is, is het geen nieuw nummer. Froukje schreef de single namelijk al iets meer dan een jaar geleden en hij werd al meerdere keren op tour gespeeld. Met niet meer dan haar stem en een piano komt Froukje er in ‘Houden Van Mij’ achter dat hoewel ze zichzelf soms in de verliefdheid verloor, ze eigenlijk al genoeg liefde om zich heen heeft. "Mijn muziek is mijn thuis. Ik heb genoeg aan mijn vrienden. Ik heb genoeg aan wie zij zijn. Ik ben genoeg en ik verdien het.” zingt ze.

Mét trainingspak aan omdat ze haar kleding was vergeten, trad ze op met dit prachtige nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Debuutalbum en tour

Op 12 januari komt haar debuutalbum 'Noodzakelijk Verdriet’ uit. Naast ‘Houden Van Mij’ zal er nog een heleboel nieuw materiaal opstaan. Op 15 en 16 januari staat de zangeres samen met haar band twee avonden in Carré om het nieuwe album live te spelen. “Ik heb superveel zin om op deze prachtige plek mijn nieuwe muziek te laten horen.” liet ze op Instagram weten.

Na de shows in Carré gaat de zangeres vanaf februari ook het land inclusief zuiderburen in met haar nieuwe werk, met onder andere drie shows in Paradiso.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie