3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

3FM stuurt Joost naar ESNS24

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM stuurt Joost naar ESNS24

Elk jaar in januari wordt Groningen omgetoverd tot het grootste showcasefestival van Europa. Aan 3FM dit jaar de eer om voor Nederland een artiest te kiezen die daar mag spelen, en dat is niemand minder dan Joost! Dat maakten Rob & Wijnand an de Ochtendshow zojuist bekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alles volgen rondom Joost en het Songfestival? Check 3FM.nl/joost.

Joost Klein droom groot

2023 was al een goed jaar voor Joost, maar gaat 2024 dat mogelijk nog overtreffen? Na een druk festivalseizoen met zijn Lowlands-show als absoluut hoogtepunt, staan er namelijk al twee shows op de planning in AFAS Live, ESNS24, en misschien wel het Songfestival...

Met zijn hit 'Droom Groot' hoor je 'm deze week ook nog eens extra vaak op 3FM, want dat is momenteel de 3FM Megahit.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ESNS24

ESNS (voorheen Eurosonic Noorderslag) vindt ieder jaar in januari plaats in Groningen als grootste showcasefestival van Europa. Het festival is een springplank geweest voor grote artiesten als Altin Gün, Arlo Parks, Dua Lipa, Fontaines D.C., girl in red en nog veel meer. Tijdens Eurosonic treden van woensdag tot en met vrijdag op 40 verschillende locaties in hartje Groningen Europese acts op. En op zaterdag staan opkomende Nederlandse artiesten centraal tijdens Noorderslag.

Van ESNS naar Eurovision?

Als het aan 3FM-dj's Jamie en Olivier liggen wel, zij vinden dat Joost naar het Eurovisie Songfestival 2024 moet! Om zijn droom te verwerkelijken heeft team VoorAan de Joost Klein Eurovision petitie het leven in geroepen. Na 1 oktober komt de selectiecommissie bij elkaar en voor die tijd wil VoorAan zoveel mogelijk Joost fans verzamelen om te laten zien dat Joost dé artiest is om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2024 in Stockholm.

Help mee!

Ster advertentie
Ster advertentie