3FM nieuws

Joost scoort 3FM Megahit met ‘Droom Groot’

foto: Raymond van Olphenfoto: Raymond van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Joost scoort 3FM Megahit met ‘Droom Groot’

Deze week is Joost met zijn nieuwste single de opvolger als 3FM Megahit van cassö, RAYE en D-Block Europe met ‘Prada’. Het is daarmee de allereerste 3FM Megahit voor de 25-jarige Friese muzikant.

Alles volgen rondom Joost en het Songfestival? Check 3FM.nl/joost.

‘Droom Groot’

Na het internationale succes van ‘Friesenjung’ in samenwerking met de Duitse Ski Aggu, is het weer tijd voor een Nederlandstalige hit. “Deze lag in mijn Dropbox te verstoffen, maar er is geen reden om te wachten, er zijn nu zoveel ogen op mij gericht. Hij heeft een eurodance-ringtone-feel, ook omdat we er een zangeres voor hebben ingeschakeld.” vertelt de muzikant over ‘Droom Groot’ in een interview met 3voor12. Het is een track over de ups en downs in zijn jeugd. Maar ondanks alle tegenslagen gaf hij niet op, of zoals Joost dat zo mooi zegt: “Ikke ga pas stoppen als alle stoppen doorslaan”.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurovisie Songfestival 2024

Na een druk festivalseizoen met optredens op Pukkelpop, Appelpop en Lowlands als hoogtepunt, is Joost zich inmiddels aan het voorbereiden op een eventuele deelname aan het Eurovisie Songfestival 2024. En omdat we daar als 3FM natuurlijk helemaal achter staan, heeft team VoorAan een petitie gestart om zijn droom te laten uitkomen. 3FM-dj’s Jamie Reuter en Olivier Bakker hopen met zoveel mogelijk handtekeningen de selectiecommissie te overtuigen om Joost te kiezen als de Nederlandse vertegenwoordiger in Malmö.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AFAS Live

Voordat het zover is staat Joost eerst nog twee keer in AFAS Live op 1 en 2 november. En in de tussentijd hoor je de 3FM Megahit ‘Droom Groot’ deze week natuurlijk extra vaak op 3FM!

Ster advertentie
Ster advertentie