3FM nieuws

Zo volg je de Zwarte Cross dit weekend op 3FM

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je de Zwarte Cross dit weekend op 3FM

Het is weer zover: dit weekend vindt De Zwarte Cross plaats! Ben jij er niet bij? Geen zorgen, via 3FM hoef je niks te missen!

Zwarte Cross 2023

De Zwarte Cross is ooit ontstaan als race-evenement voor auto's en motoren waarbij er ook muziek was. Destijds stond Tante Rikie in de friettent om de coureurs te voorzien van een welverdiend frietje.

Inmiddels is het festival wat betreft bezoekersaantallen uitgegroeid tot het grootste festival van Nederland. Zo komen er inmiddels zo'n 240.000 bezoekers op af. En ook dit jaar is het vier dagen feest in de Achterhoek waarbij artiesten als Goldband, Bastille, Eagles of Death Metal, Son Mieux, The Opposites, Wolfmother, en nog veel meer komen optreden.

Naast alle muziek kun je genieten van theater, cabaret en natuurlijk de cross zelf.

Hoe volg je het via 3FM?

Als thuisblijver hoef je niks te missen. Online nemen we je mee via alle kanalen zoals Instagram, Facebook en TikTok. Maar ook on air ga jij mee richting de Cross met verschillende 3FM-dj's die bijdrages leveren vanaf het festival. Vrijdag, zaterdag en zondag laten zij je alle ins en outs van het festival zien en horen.

HARD GOAN!

Ster advertentie
Ster advertentie