3FM nieuws

Stem op jouw favoriete #3FMTrendingTalent

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stem op jouw favoriete #3FMTrendingTalent

De afgelopen weken ging 3FM op zoek naar nieuw muzikaal talent via #3FMTrendingTalent op TikTok. De jury heeft alle inzendingen beoordeeld, waar nu vier finalisten uit zijn gekomen. Wie er met de felbegeerde titel van 3FM Trending Talent vandoor gaat met een optreden in de 3FM Live Box als prijs, is aan jou. Breng nu je stem uit, en wie weet hoor je jouw favoriet binnenkort terug op 3FM.

Uit alle inzendingen zijn de afgelopen weken 9 genomineerden gekozen die kans maakten om door te gaan naar de finale. De 3FM jury heeft alle video’s bekeken en beoordeeld op zaken als sound, performance, zang en lyrics. De jury, met onder andere zangeres MEAU en 3FM-dj Timur Perlin, hebben van de 9 genomineerden nu 4 finalisten gekozen.

Stemmen kan nu

Laat jezelf horen, want het stemmen is begonnen. Jij bepaalt namelijk wie er in de 3FM Live Box komt optreden. Dus… wie kies jij?

Finalisten

Ben je fan van British garage? Dan kan @Dirikteur je helpen! Samen met The Fun-Key schreef hij het Nederlandstalige nummer ‘Talk To The Manager’. Met deze inzending heeft hij de titel van finalist weten te veroveren, en wie weet is dat straks niet de enige titel!

Ook @Maryncharlie_ mag zichzelf een schouderklopje geven. Met haar Supalonely-like inzending behoort zij tot de finalisten. Houd je wel van een lekker slaapkamer popliedje? Dan zit je bij Maryn Charlie aan het goede adres!

In samenwerking met Tess schreef @Howenjustin een catchy pop singer-songwriter nummer. De track gaat over plotseling de liefde van je leven tegenkomen. Ben jij verliefd geworden op dit nummer? Aarzel dan niet om te stemmen.

Als laatste heeft de post punk band @Loremipsumnl een plekje weten te bemachtigen als finalist. Met hun garage rock achtige track zetten zij de boel op stelten. Als jij vindt dat ze een plekje verdienen in de 3FM Live Box kan je nu stemmen!

#3FMTrendingTalent

Steeds meer artiesten breken door via TikTok, kijk maar eens naar Antoon, MEAU of Blanks. Op het platform waar iedereen de kans heeft om viral te gaan, zit echter nog veel verborgen onontdekt talent. Dit is dan ook dé reden dat #3FMTrendingTalent in het leven is geroepen. De winnaar gaat van liedjes zingen op zijn of haar slaapkamer, naar optreden in de 3FM Live Box!

Ster advertentie
Ster advertentie