3FM nieuws

The Weeknd werkt samen met technogod Gesaffelstein

  1. Nieuwschevron right
  2. The Weeknd werkt samen met technogod Gesaffelstein

Voor 'Lost In The Fire' gaat The Weeknd de samenwerking aan met de Franse producer Gesaffelstein. Het is een typische The Weeknd track, maar dan met een klein vleugje techno! Je hoort 'm vanaf nu op 3FM.

Wie is Gesaffelstein?

Respect als je Gesaffelstein vijf keer achter elkaar foutloos uit kunt spreken, het is niet de makkelijkste naam. Hij is een Franse techno-artiest en dj en geen kleine jongen in de scene, hij heeft namelijk al samengewerkt met Lana Del Rey, A$AP Rocky en Kanye West. En nu staat The Weeknd dus ook in dat rijtje!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Lost In The Fire' uithaal naar Drake?

De tekst zou gaan over het zoontje van Drake. Een lange tijd was het bestaan van dat zoontje onbekend. The Weeknd laat in 'Lost In The Fire' weten dat hij niet het type is dat zoiets zou verbergen: "And I just want a baby with the right one, cause I never be the one to hide one."

Nieuw album

Nog geen jaar geleden, op 30 maart 2018, kwam het album My Dear Melancholy uit en nu is hij al druk met het produceren van een nieuw album.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer nieuwe muziek?

Regelen we voor je. Via de Now Playing 3FM lijst op Spotify check je alle nieuwe pareltjes. Naast Lana Del Rey kun je hier ook luisteren naar San Holo, Lizzo, TAPE TOY en Hozier!

Ster advertentie
Ster advertentie