3FM nieuws

Bring Me The Horizon brengt wel hele toffe merchandise uit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Bring Me The Horizon brengt wel hele toffe merchandise uit

Unieke en creatieve merchandise aanbieden als artiest? Dat is niet meer zo makkelijk tegenwoordig. Zoveel dingen zijn al gedaan en ze weten het zo gek niet meer te bedenken. Van hot sauce tot condooms en zelfs grafkisten. Maar Bring Me The Horizon heeft iets nieuws bedacht: gepersonaliseerde merch op basis van je favoriete nummers van de band.

De Britse band Bring Me The Horizon heeft een flinke hardcore fanschare waarvoor dit een unieke kans is. Want wie wil er nu niet een bandshirt die speciaal voor jou is gemaakt.

Bring Me The Horizon merchandise

Hoe doen ze dat dan? Nou, heel simpel eigenlijk. Samen met Spotify maken ze een shirt dat gebaseerd is op jouw favoriete tracks. Op hun website kun je via spotify jouw zes favoriete BMTH-nummers doorgeven waar zij dan een design op gaan baseren.

Muziek

In januari kwam het laatste album Amo uit met daarop onder andere de enorme hit 'Mother Tongue', ze stonden op Pinkpop met een grootse show en hebben voor volgend jaar ook alweer een paar Europese steden in hun tour data staan. Vooralsnog geen Nederland, maar dat komt hopelijk nog wel goed.

Ster advertentie
Ster advertentie