3FM nieuws

Zo hoorde je 'Another Love' van Tom Odell nooit eerder

foto: The Zandersfoto: The Zanders
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo hoorde je 'Another Love' van Tom Odell nooit eerder

Met hun pop/rock sound creëert de Hoornse band The Zanders een geheel eigen geluid. Deze halve finalisten van 3FM Trending Talent mogen nu hun stijl toepassen op een bestaand nummer, daarom krijg je hun cover van 'Another Love' van Tom Odell, check 'm nu hieronder! Je zult geen spijt krijgen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie zijn The Zanders?

De nieuwste toevoeging aan het talent afkomstig uit Hoorn (naast bijvoorbeeld S10): The Zanders. Een energieke pop/rockband geïnspireerd door o.a. Wilco, Parcels en Arctic Monkeys. De dynamiek op het podium en hun aanstekelijke melodieën zorgen voor een onweerstaanbare act.

3FM Trending Talent

Het is The Zanders goed afgegaan tijdens de halve finale-opdracht voor 3FM Trending Talent. Net als de drie andere genomineerden moest het Hoornse viertal een eigen sausje over een bestaand nummer gieten. En dan krijg je ineens deze funky, emotionele en bijna vintage-klinkende cover van 'Another Love'. Daarbovenop matchen zowel de instrumenten als de inhoud van het nummer prachtig met de stem van de zanger. Echt een kijkje waard dus!

Ster advertentie
Ster advertentie