3FM nieuws

Destine op Pinkpop

  1. Nieuwschevron right
  2. Destine op Pinkpop
Destine houdt van Pinkpop. Backstage een beetje chillen, een optreden op de 3FM Stage en intiem bij 3 On Stage. Was jij erbij?
Hys-terisch waren ze, die fans van Destine. De boys zelf zijn zo gewoon gebleven. Haast was er niet bij op de zaterdag van Pinkpop 2010, want ze hingen eigenlijk de hele dag rond... backstage, op de 3FM Stage, in de 3FM-studio en in de beruchte 'groene container'.

Chillen backstage

's Middags scheen het zonnetje nog lekker in Landgraaf en de relaxte bankjes, enorme zitzakken en ontspannen lounge-area werden bewoond door Destine. Pinkpop is tof en waarom zou je dan alleen voor het optreden blijven? Dat dachten ze ook en maakten er echt 'een dagje van'. Chillen met een hoofdletter 'C'.

>> Bekijk de relaxte grassessie bij 3VOOR12


Destine live

Maar laten we wel wezen... Voor relaxen koop je maar gewoon een kaartje. Daarom deden ze wel wat terug hoor, heel dankbaar. Allereerst klommen ze op de 3FM Stage waar ze ongeveer een uur speelde, de chickies aan hun voeten lagen en het zonnetje scheen. Daarna een intieme livesessie voor 3 On Stage en zo door, hup, een interview bij 3FM.





Interview met Destine in de 3FM-studio


>> Luister het concert op de 3FM Stage terug bij 3VOOR12
>> KIJK het concert op de 3FM Stage terug bij 3VOOR12


Hoe was het!?

Maar we zijn vooral benieuwd wat JIJ ervan vond! Heb je staan moonen bij de boys, staan gillen in de groene container of keurig mee zitten neuriën bij de 3FM Stage? Laat het weten in de reacties!
Ster advertentie
Ster advertentie