3FM nieuws

Deze week nieuwe muziek van De Staat!

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze week nieuwe muziek van De Staat!

De Nijmeegse band heeft tijdens de lockdown zeker niet stilgezeten. Nadat ze in juni tot de nummer één van de 3FM Festival Top 999 werden gekozen met 'Witch Doctor' is het tijd voor nieuwe muziek.

De band is namelijk begonnen met het teasen naar (hopelijk) nieuwe muziek. Op hun instagram-kanaal vind je een foto met daarop drie posters ergens in de Franse hoofdstad Parijs. Check 'm hieronder.

Basiskleuren met QR-codes

De drie posters zijn in de primaire kleuren (RGB) afgedrukt met daarop een QR-code. Scan de link en je checkt zomaar een kleine snippet van de nieuwe track. Op de gekleurde posters staan ook aftelklokjes die naar 4 november aftellen.

Kunnen we dan eindelijk weer nieuwe muziek verwachten?

Check hier trouwens de bekendmaking van de nummer één van de 3FM Festival Top 999.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie