3FM nieuws
KRO-NCRV

RIMON: "Juist nu hebben mensen muziek nodig"

  1. Nieuwschevron right
  2. RIMON: "Juist nu hebben mensen muziek nodig"

Er stond een tour door Europa op de planning om haar EP te promoten, maar dat ging even niet door. Toch besloot oud-3FM Talent RIMON om nu wel gewoon haar EP I Shine, U Shine uit te brengen. Ze vertelt er alles over in een interview met 3FM-dj Yoeri.

Surrendering to love

Haar vorige EP BBYGIRL FOCU$ ging over dat je voor jezelf moet gaan en je eigen focus moet behouden. I Shine, U Shine gaat over angst en liefde, ze had namelijk nogal wat moeite met die twee emoties. Ze heeft besloten om vaker dingen gewoon te doen in plaats van zich te laten beïnvloeden door angsten. RIMON: "Je moet niet in je oude mechanismes blijven hangen. Voor mij betekent dit dat ik me moet overgeven aan liefde in plaats van angst in al mijn relaties, niet alleen de liefdes."

Nu muziek uitbrengen

RIMON geniet ze van de rust en het samenzijn met haar familie. Wel twijfelde ze of dit wel het juiste moment was om haar muziek uit te brengen, het voelde enorm dubbel. "Ik wist niet of het wel verantwoord was, er is een pandemie aan de gang. Da's heftig, mensen zijn met heel andere dingen bezig. Ik wist niet of muziek daarbij paste. Maar... juist in deze tijd hebben mensen muziek nodig, en kleine dingetjes waar ze wél vrolijk van worden. So, let's go for it!"

Hieronder vind je het hele gesprek.

Ster advertentie
Ster advertentie