3FM nieuws

Thomas Azier slaat een nieuwe weg in met 'Gold'

  1. Nieuwschevron right
  2. Thomas Azier slaat een nieuwe weg in met 'Gold'

Met de tweede single 'Gold' van zijn komende album bewijst Thomas Azier nogmaals waarom hij de terechte nummer 1 is van onze 3FM Live List.

Vorige week bracht Thomas Azier zijn nieuwe track 'Gold' uit. Hij deed dat bij 3voor12 en Roosmarijn had daar de primeur om de single te draaien. Iets wat een enorme eer is als je zo'n superfan bent als 3FM DJ Roosmarijn. Dat ze laaiend enthousiast is steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Wij zijn het hélemaal met je eens Roosmarijn!

"Dit is dé grote officiële single van het album. De plaat waarmee hij wereldwijd gaat doorbreken." - Roosmarijn

'Gold'

Waar de eerste single 'Talk To Me' slepend en donker was, is 'Gold' compleet het tegenovergestelde. Het begint als een mooi klein pianoliedje, maar verandert al snel in een vrolijk poppy bijna disco-achtige track waar letterlijk niemand bij stil kan blijven staan. Het zal voor de fans van 'Talk To Me' misschien wel even slikken zijn dat zijn tweede single zo anders klinkt.

Iets wat best gedurfd is, als je bekend staat als de mysterieuze Thomas Azier. Wij gokken dat je dit nummer nog lang gaat horen en zijn alleen maar benieuwd hoe dit live gaat klinken.

Beluister de track hier

Album + tour

Begin mei komt dat langverwachte tweede album eindelijk uit. Wij zijn erg benieuwd of er nog meer hitjes tussen zitten. Ook gaat Thomas op tour, je kan hem eind mei vinden in Nijmegen, Eindhoven en Amsterdam. Daar blijft het niet bij voor de zanger, ook heeft hij heel wat optredens in Frankrijk op de planning staan. En België slaat hij ook niet over.

Meer Thomas Azier en 3FM:

>> Wat denk jij: is het Thomas Azier of stiekem toch Robbie Williams?
>> Thomas Azier is on fire: nieuwe show en nieuwe muziek!
>> 'Talk To Me' van Thomas Azier is de 3FM Megahit
>> 3FM Live List 2017

Ster advertentie
Ster advertentie