3FM nieuws

3FM Backstage: Måneskin nodigt fans uit voor meet and greet

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage: Måneskin nodigt fans uit voor meet and greet

Vrijdag kregen fans van Twenty One Pilots al de verrassing van hun leven, maar zaterdag waren Måneskin-fans de lucky ones. Door de hoorn van de 3FM Telefoon op te nemen kon je zomaar met de band aan de lijn komen en uitgenodigd worden voor een 3FM Backstage.

Måneskin laat fans huilen van blijheid

De afgelopen dagen werd 3FM al bedolven onder berichten van Måneskin-fans: "Is het mogelijk om ze te ontmoeten?" Het moest geheim blijven tot het laatste moment op welke manier en wanneer je kans kon maken. Door een zoektocht op Instagram kon je de eerste worden die backstage mocht komen.

Uiteindelijk waren er twintig fans zo gelukkig om op het juiste moment de 3FM Telefoon op te nemen. Zij werden direct naar backstage gestuurd en konden Måneskin ontmoeten. Hoe dat ging? Bekijk het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Telefoon

3FM brengt je dit weekend letterlijk naar je favoriete artiesten backstage. Via de nu al legendarische 3FM Telefoon kan jij zomaar in contact komen met je favoriete artiest. Ben jij op Pinkpop dit weekend? Houd dan zeker de telefooncel in de gaten.

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

3FM op Pinkpop

3FM doet online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube. Op tv doen Frank Evenblij, Vera Simons en Eva Cleven verslag. Verwacht backstage interviews, reportages, festivalverhalen en heel veel live muziek.

Uitzendingen op NPO 3

  • Zondag 19 juni 22:55 uur
  • Maandag 20 juni 20:25 uur

3voor12 doet natuurlijk ook verslag van het festival en voorzien je via NPO 2 extra en NPO Start van optredens live vanaf het festival.

Ster advertentie
Ster advertentie