3FM nieuws

3FM Backstage: Twenty One Pilots verrast fans

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage: Twenty One Pilots verrast fans

Stel je voor. Je loopt over het Pinkpop-terrein, je komt random een 3FM Telefoon tegen, je opent hem, pakt de hoorn en ineens hoor je: "Twenty One Pilots kunnen niet aan de lijn komen, maar je kunt ze zometeen wel backstage spreken."

Één woord: gillen

Je kunt het begrijpen. Er werd flink wat afgegild in de telefooncel van 3FM. Je grote idool ontmoeten is niet zomaar iets. 14 luisteraars kregen de kans om backstage van Pinkpop Twenty One Pilots te ontmoeten en al hun vragen te stellen. En zo gezegd zo gedaan, voor het optreden van de band vertrokken de fans naar de backstage waar ze in een intieme setting in gesprek gingen met hun idool.

Hoe dat ging? Bekijk het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Telefoon

3FM brengt je dit weekend letterlijk naar je favoriete artiesten backstage. Via de nu al legendarische telefooncel kan jij zomaar in contact komen met je favoriete artiest.

Ben jij op Pinkpop dit weekend? Houd dan zeker de telefooncel dit weekend in de gaten.

3FM op Pinkpop

3FM doet online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube. Op tv doen Frank Evenblij, Vera Simons en Eva Cleven verslag. Verwacht backstage interviews, reportages, festivalverhalen en heel veel live muziek.

Uitzendingen op NPO 3

  • Zaterdag 18 juni 22:00 uur
  • Zondag 19 juni 22:55 uur
  • Maandag 20 juni 20:25 uur

3voor12 doet natuurlijk ook verslag van het festival en voorzien je via NPO 2 extra en NPO Start van optredens live vanaf het festival.

Ster advertentie
Ster advertentie